Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2014 16:03 - Юмрукът на Сорос удря по нашето бъдеще
Автор: insar Категория: Политика   
Прочетен: 1410 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 24.09.2014 16:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вече сте го виждали. Той красеше лозунгите на онези с привършилото търпение от статуквото - както в България, така и в редица страни от Балканите и Близкия Изток - Сърбия, Грузия, Молдова, Русия, Египет, Киргизстан, Украйна... Юмрукът - символ на разрухата уж на политическата мафия от справедливия народен гняв, а всъщност опит да се премахне неудобното държавно управление и да бъде заменено с по-послушно.
Кратката историческа справка говори, че едно от първите места, където се появява стилизираният юмрук е в западните ни съседка, тогава Югославия през 1998 г. като знак на младежката студентска организация "Отпор" (финансирана от унгарския евреин Джордж Сорос). Именно действията на последните изиграха значителна роля при провокирането на негативен обществен и световен отзвук от управлението на Милошевич, за да може по-късно НАТО да се намеси и да превърне Белград и околностите му в огнен ад, наричайки това "демократичен процес". Естествено снимките на разрушените болници, жилищни домове и православни храмове (бомбардирани с ракети с надписи "За вашия православен Великден") не бяха достатъчно интересни за отразяване от родните медии. Гордо издигнатите лозунги с юмрука на Сорос обаче получиха толкова специално внимание у нас и наскоро в Украйна, че и слепец би ги забелязал. Тяхното натрапчиво присъствие бе описано и от политолога Алекаснадър Атанасов, който в статията си "Юмрукът на Сорос срещу науката и държавността" обяснява изкривената представа на младите хора за протест и липсата им на адекватна аргументация за провеждането на техните противозаконни действия.
Чрез "Отворено общество" Сорос финансира следните НПО-та:
1.Център за икономическо развитие
2. Европейски институт
3. Институт за пазарна икономика
4. Червената къща
5. Център за социални практики
6. Център за либерални стратегии
Те действат независимо от държавата (т.е. не се съобразяват с изконното ви право да решавате чрез вота си в каква посока да се развива собствената ви държава) и са заплаха за националната ни сигурност, която някой с решимостта на Владимир Путин отдавна да е измел от родината ни. За съжаление такъв на ключова държавна позиция (все още) няма и затова сме принудени да гледаме как представители на гореспоменатите организации ни облъчват от ефира на антибългарските медии. Естествено, другата гледна точка е отречена и съществува само като нереализиран антипод, точно според плана за монопол върху човешкото мнение, публикуван в  "Тайните протоколи" на Никола Николов:
"Нито едно мнение няма да достигне до публиката без нашия контрол. Дори и сега това вече е постигнато, тъй като всички новини се получават само от няколко телеграфни агенции, чв чиито кантори е съсредоточена информацията от цел свят. След време тези агенции ще бъдат наши и ще разпространяват само онова, което им позволим ние."
Не бива да се забравя, че всяко мнение произлиза от определни аргументи и когато те липсват, не говорим за нещо повече от обикновен шантаж и мкнаипулация. Всяка монета има две страни и ако приемеш, че и от двете страни е все "ези" и "тура" не съществува, то други вече се разпореждат с бъдещето ти. Абсолютно всичко се гради на принципа на дуализма и противопоставянето, търсете всякога онова, което остава скрито от медийния и обществен фокус и се запитайте защо не ви го предлагат, за да придобиете ясна представа за случващото се.
Защото интернационалната роля на юмрука на Сорос остана встрани от полезрението на казионните медии и досега малцина надигат гласове в отговор на неговото пагубно влияние върху редица демократичноизбрани правителства, като например главният редактор на вестник "Грузински вести", който  написа следното: "Всеобщо мнение е, че Сорос е човекът, който планира свалянето на Шеварнадзе."
Именно след грузинския преврат през ноември 2003 г. когато представители на опозиоционните партии, предвождани от Михаил Саакашвили нахлуха в грузинския парламент с рози в ръцете си, интернационалните вълнения получиха популярното название "розови революции".
"Не говоря за САЩ като цяло, надявам се, че правителството не е участвало. Но различни структури са имали участие в разработките", заяви по-късно Едуард Шеварднадзе пред ДПА в Тбилиси по повод преврата, визирайки 3-те милиона долара, наляти в Грузия от Сорос за създаването на обществено-поличитечски хаос, съпоставим с този, свалил от власт Слободан Милошевич през 2000 г.

Разбира се, повечето от мадиите ни предпочетаха да спестят очевидните индикации за Соросовото влияние върху обществените настроения в България. Те дори не осъдиха окупацията на ВУЗ-ове, а пригласяха на Росен Плевнелиев в неговите поетични хвалебствия на "събуденото гражданско общество". Кое общество? Което отрича държавността и за половингодишни  протести не успя да избистри своите искания? Ако ли бе, то на тях трябваше отдавна да им е станало ясно, че освиркването на "лошите комунисти"  не води до нищо градивно, просто защото отдавна в страната ни няма нито ляво, нито дясно. Направете си кратка справка как са глаували левите (БСП) и десните (ГЕРБ) в 42-то НС и ще ви стане ясно, че те водят един  и съши вид политика.
Онези, които издигаха юмрука на Сорос не са хората, загрижени за вашето бъдеще. Те имитират народен гняв, но не го представляват. Те имитират почтенност, но дейсват от користни подбуди. Те си присвояват правото да бъдат вашия глас, но никой не ги упълномощил за това.
Споменте си романа на Оруел "1984" - там всичко е такова каквото каже Големия брат, а другото просто не съществува и е изличавано от историческите паметници от такива като главния герой Уинстън Смит.
Юмрукът на Сорос удари нас, макар и отзвукът му да прозвуча повече като плесник. Защото розовите революции са на принципа "разрушавай", а не "гради". Не позволявайте да ви вкарат в сценария си, вие сте нещо повече от марионетки, нещо повече от бездуховна биологична маса, водена за носа от индивиди с античовешки разбирания и грандомански амбиции.







Гласувай:
7



1. анонимен - Браво, Евгени, гордея се с теб! Де ...
24.09.2014 18:14
Браво, Евгени, гордея се с теб!
Де да имаха и другите младежи мозък като теб.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: insar
Категория: Политика
Прочетен: 145419
Постинги: 66
Коментари: 81
Гласове: 101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031